Tuesday, 22 November 2011

RINDU AWK !!

Assalammualaikum .. dh lame tak update blog .. tngok tak tajuk kat atas tu ..saye nuk cite sikit kat kowg about someone yang saye rindu sngat10 ! Dye niew best friend saye , kiteowg dah lame kenal , name dye tak boleh di mention kan sowie ..huhu .. dye larh tempat saye cite masalah saye , saye cite suke duka hidup saye , dye sporting sangad , dye jgak org yang boley di percayai , boley simpan rahsia , tapi 1 yang tak bez dengan dye , dye niew pemalu gler org nyew , first time kowt jumpe org malu gler mcm dye , lau dalam fon tu bukan men lagy dye ckap tapy lau face to face sepatah habuk pown tak kua dary mulut dye .. haha .. dew jugak org  mcm tu kan ..

 saye pernah pergy raye umah dye ngan kawan2 saye yg len tau tak dye tak kua pown malu pnye psal mak dye jew yg layan kiteowg .. haha .. nuk dtg raye umah saye pown nuk kne pakse bagai baru larh dye nuk dtg lau tak jgn hrap larh .. dye selalu tidow late kate dye , dye nuk jady BURUNG HANTU mlam berjaga siang tidow .. huhu .. py tu dulu now dye dh brubah dye dh rajin keje cary duit .. tahun niew tahun yg sedih buat dye coz ayh dye dh tiada lagy di dunia niew .. (al-fatihah) .. sian dye beraya tanpa ayh .. sedih saye tngok dye ..

TAPY.... now dye dh tak mcm dulu lagy .. dye dh jrang msg saye , col ape tah lagy , saye msg pown jrang nuk blaz , col tak angkat .. saye tau larh tmpat yang awk tinggl skrang line mxis dye tak bape nuk ok tapy tak kan smpai tak contct saye lngsung kowt , awk harus tau yg saye sntiase rindu kat awk . rindu nuk dngr suara awk , rindu nuk msg awk , kawan mcm awk tak dew ganti nyew , awk ingt lagy tak ?? HANTU BULAN yang awk ckap kat saye ?? saye sllu nuk tergelak kalu ingt HANTU BULAN tu .. AWK SAYE RINDU AWK ! saye harap awk tak lupe kan saye :'(

                                                                     ***** *****
                                                                       THE END
terima kasih kerana sudi bace blog saye :)

Wednesday, 16 November 2011

SENGAL !

Assalammualaikum semua hari ini 16.11.2011 hari paling best kowt dalam hidop saye...sengal giler mmber2 saye kat skola tady....Faiza Jr Rasto , Aina Signorina , Mastura Mailash , Aliff Busu , Nanthini Fay ...Firstly kteowg wat mkan2 mcm2 mkanan adew such as

* Nasi Goreng Udang & Puding Buahan (aliff busu)
* Air Coke (Faiza)
* Pau (Mastura)
* Apam Pokodot (Aina)
* Chocolate (saye )
* Kuih Raya (Nanthini)

huhu...banyak kowt makann kiteowg , sambil mkan tu kiteowg borok mcm2 plus kutuk2 orang...hahaha...kiteowg mmng suke kutuk orang...disebabkan tak tahu nuk borok pew dah n terlalu boring mmbe saye Mastura bagy cadangan men NYOROK-NYOROK ..hahaha..mcm bdak2 kan..tapy bez kowt mmbe kiteowg form3 Najib jady mangsa kiteowg kene cary...kiteowg ukan nyorok pown kiteowg lary letih gler kowt...sebab an letih kiteowg tukar men ICE-CREAM SODA lak...tak ku sangka tak ku duga Faiza menang...huhu...semua dak form3 pndang kiteowg kowt..py kiteowg tak care pown yg pnting kiteowg HAPPY !

Petang tu pulak kiteowg HANG OUT nuk makan ABC kat BP ...kiteowg kua late jugak larh coz letih kat skola tady...even pown dh late kiteowg stay kua gak meet mmbe2 ...indu kowt...sepanjang hari ni saye spent time dgn BEST FRIEND FOREVER saye jew sampai lupe kat BF saye JIMMY STYLO ...nasib bek dye paham...sebab tu larh saye sayang dye sangat ...^_^

some picture kiteowg tady...

                                       aina , nadya

                                            faiza , mas




sayang korang BEST FRIEND FOREVER <3 plus JIMMY STYLO <3 <3 <3

                                  < THE END >
terima kasih kerana sudi bace blog saye :)

Tuesday, 15 November 2011

Best Friend Forever !

                                   men pozing jew niew...:)

                                                <3

                    buruk pic niew jgn gelak...:)

                   muke seposen jew....<3

ustazah pilihan kowt   <3

faiza , mas , nadya , aina

Assalammualaikum semua..hary niew saye pergy skola bawak fon kowt..nuk snap2 kat skola...takot jugak spotcheck..mampus ar lau fon kene rampas rm5o kowt kene bayar ! nasik sye bek coz tak dew spoctchek tdy..huhu... acctually saye nuk story mory skit kat kowg...tentang bff saye...Faiza Jr Rasto , Aina Signorina , Mastura Mailash , Aliff Haiqal n Nanthini Fay...kat skola tdy snap jew keje kiteowg...kiteowg niew mmng suke lau bab2 snap niew...huhu... kat atas tu sebahagian jew pic kiteowg yg slebih nyew kat FB saye yew  dalam album BEST FRIEND FOREVER ..dh tngok 6ty jgn lupe like yew....huhu...saye sayang sangat kat BFF saye niew , dyeowg selalu dew time senang or susah , dyeowg jugak bnyk nasihat kat saye lau saye buat salah or saye sedih coz kecewa.."DON'T GIVE UP , BOY UKAN SORANG KITEORG KAN ADEW"..lau dew mase kteowg selalu spent time and hang out same2 lepak kat K.F.C kalau kiteorg diberi pilihan antara BF dgn FRIEND , kiteowg akan pilih FRIEND coz FRIEND tak dew ganty nyew....lau BF kte ley cary len...huhu...FRIEND niew someone yg paling important dalam idop kte...tanpe dyeowg kite takkan happy....

sayE harap kiteowg akan bersama selama-lama nyew....dan berjaya mencapai cita2 same2...

LOVE U ALL FRIEND !!!
<3

THE END

terima kasih kerana sudi bace blog saye :)

Tuesday, 8 November 2011

Befday Party Faiza Jr Rasto

assalammualaikum semua...hary ini sye nuk story mory skit...ptg tdy sye,mas,aina n aliff busu celebrate befday Faiza Jr Rasto kat KFC Bandar Jengka...befday tu gempak sangat...yang paling best Faiza tu dapat Teddy Bear dary BF dye Duck Yeyeh...niew pic kiteowg time kat KFC....<3










5 sekawan...

                                        
muke kenyang jew...

                                          


kiteowg enjoy gler....
THE END....<3


terima kasih kerana sudi bace blog saye :)

name blog gerak !