Tuesday, 22 November 2011

RINDU AWK !!

Assalammualaikum .. dh lame tak update blog .. tngok tak tajuk kat atas tu ..saye nuk cite sikit kat kowg about someone yang saye rindu sngat10 ! Dye niew best friend saye , kiteowg dah lame kenal , name dye tak boleh di mention kan sowie ..huhu .. dye larh tempat saye cite masalah saye , saye cite suke duka hidup saye , dye sporting sangad , dye jgak org yang boley di percayai , boley simpan rahsia , tapi 1 yang tak bez dengan dye , dye niew pemalu gler org nyew , first time kowt jumpe org malu gler mcm dye , lau dalam fon tu bukan men lagy dye ckap tapy lau face to face sepatah habuk pown tak kua dary mulut dye .. haha .. dew jugak org  mcm tu kan ..

 saye pernah pergy raye umah dye ngan kawan2 saye yg len tau tak dye tak kua pown malu pnye psal mak dye jew yg layan kiteowg .. haha .. nuk dtg raye umah saye pown nuk kne pakse bagai baru larh dye nuk dtg lau tak jgn hrap larh .. dye selalu tidow late kate dye , dye nuk jady BURUNG HANTU mlam berjaga siang tidow .. huhu .. py tu dulu now dye dh brubah dye dh rajin keje cary duit .. tahun niew tahun yg sedih buat dye coz ayh dye dh tiada lagy di dunia niew .. (al-fatihah) .. sian dye beraya tanpa ayh .. sedih saye tngok dye ..

TAPY.... now dye dh tak mcm dulu lagy .. dye dh jrang msg saye , col ape tah lagy , saye msg pown jrang nuk blaz , col tak angkat .. saye tau larh tmpat yang awk tinggl skrang line mxis dye tak bape nuk ok tapy tak kan smpai tak contct saye lngsung kowt , awk harus tau yg saye sntiase rindu kat awk . rindu nuk dngr suara awk , rindu nuk msg awk , kawan mcm awk tak dew ganti nyew , awk ingt lagy tak ?? HANTU BULAN yang awk ckap kat saye ?? saye sllu nuk tergelak kalu ingt HANTU BULAN tu .. AWK SAYE RINDU AWK ! saye harap awk tak lupe kan saye :'(

                                                                     ***** *****
                                                                       THE END
terima kasih kerana sudi bace blog saye :)

No comments:

Post a Comment

name blog gerak !