Saturday, 21 January 2012

HANG OUT !

Assalammualaikum ... hahaha ... curi2 update lagi ... .. semalam hari sabtu saye hang out with friendz sye .. semua tu kiteowg tak plan pown .. tapi tibe2 friend saye APIT MAIL col mmbe saye AINA ajak kua nak mam KFC kate nyew .. saye , MAS , AINA on jew larh .. APIT ajak APIS , ADAM & AMAL skali .. lagi pown kiteowg dah lame tak hang out together .. kiteowg kua dlm kul 5 lebih .. saye ingt kan kiteowg dah late daH .. py kiteowg first yg dtg .. excited lbih larh an .. kiteowg kol punye kol APIT dye tak angkt2 , kiteowg ingt kan kiteowg dah kne kncing kew pew ... upe nyew dyew prgi hantar 'MMBE' dye kat mane tah ..

sementare tnggu dyeowg , kiteowg jlan pasar lu .. then , kiteowg tnggu kat KFC ... tak nak lame lak kiteowg tnggu mcm owg tnggul kayu kat dlm KFC tu .. dyeowg pown dtg .. kiteowg collect wit nuk bli KFC .. bak kate owg putih 'SHARING IS CARING' ... hahahaha , actually tak dew wit sbnrnyew ... hahahaha ... niew larh owg tak dew wit nak mam KFC ...

time kiteowg ngah2 mam tu , tibe mmbe saye APIS dye wat prjanjian kiteowg ramai lawan result SPM sape yg paling gempak nanti , dan kiteowg akan jumpe balek time result SPM kat tempat yang same jugak ... hahahaha , masing2 takot jew ... tak sabar lak nuk tnggu result nanti ... exam tak lagi nak kap sal result lak . huhu ..BTW semalam something yg paling best sekali ! actually kiteowg adew snap kat KFC py saye tak dew USB larh nak msuk an pic tu tak ley nak tnjuk kat you all ... nanti saye upload an k ...
waalaikummusalam ...


                                           THE END ...



terima kasih kerana sudi bace blog saye :)

Friday, 20 January 2012

spm !!!

assalammualaikum... lame tak update blog .. maklum larh nak SPM kan .. niew pown curi2 jew update blog ... mak saye tahu mampus saye .. huhu ... tahun baru 2012 niew mcm yang jadi kat saye ... first tahun niew saye jadi salah satu calon SPM .. mcm tak caye jew dah SPM ... takot pown adew jugak ... SPM kan penentu hidup kite tu ...doa an saye dapat 9A yew ^_^ .. secondly saye dah break dh with BF sye JIMMY STYLO tu , sebab ape break bia saye sowg jew larh yang tau .. huhu .. mcm korg nak tau jew an .. nak di pendek an cite jodoh tak dew nuk buat mcm manew .. (ayat yg biase org dah break guna ) ..

thirtly , saye dah kene tarik phone , FB tak boleh men dah .. saye kene STUDY ! STUDY ! STUDY ! ... SPM punye pasal larh ... hahaha .. tapi sometime tu saye curi2 jew men FB .. hahaha (gelak jahat) .. lastly , ketinggian saye ... nape still tak tinggi yew ???? hahahahahaha ... ketot pown ketot larh ... saye sayang sangat dekat BFF saye , FAIZA , AINA , MAS , ALIFF , PRATHA , EQAH ... hahahaha ... tibe2 jew ... never mind ... saye punye blog kan .. huhu .. dyeowg selalu adew time susah or senang saye ... korang semua kene hargai BFF korang tau .. sememangnyew BFF tak dew ganti nyew .. 6 orang jew dalam 1000 ..


                                                 THE END !
terima kasih kerana sudi bace blog saye :)

name blog gerak !