Wednesday, 16 November 2011

SENGAL !

Assalammualaikum semua hari ini 16.11.2011 hari paling best kowt dalam hidop saye...sengal giler mmber2 saye kat skola tady....Faiza Jr Rasto , Aina Signorina , Mastura Mailash , Aliff Busu , Nanthini Fay ...Firstly kteowg wat mkan2 mcm2 mkanan adew such as

* Nasi Goreng Udang & Puding Buahan (aliff busu)
* Air Coke (Faiza)
* Pau (Mastura)
* Apam Pokodot (Aina)
* Chocolate (saye )
* Kuih Raya (Nanthini)

huhu...banyak kowt makann kiteowg , sambil mkan tu kiteowg borok mcm2 plus kutuk2 orang...hahaha...kiteowg mmng suke kutuk orang...disebabkan tak tahu nuk borok pew dah n terlalu boring mmbe saye Mastura bagy cadangan men NYOROK-NYOROK ..hahaha..mcm bdak2 kan..tapy bez kowt mmbe kiteowg form3 Najib jady mangsa kiteowg kene cary...kiteowg ukan nyorok pown kiteowg lary letih gler kowt...sebab an letih kiteowg tukar men ICE-CREAM SODA lak...tak ku sangka tak ku duga Faiza menang...huhu...semua dak form3 pndang kiteowg kowt..py kiteowg tak care pown yg pnting kiteowg HAPPY !

Petang tu pulak kiteowg HANG OUT nuk makan ABC kat BP ...kiteowg kua late jugak larh coz letih kat skola tady...even pown dh late kiteowg stay kua gak meet mmbe2 ...indu kowt...sepanjang hari ni saye spent time dgn BEST FRIEND FOREVER saye jew sampai lupe kat BF saye JIMMY STYLO ...nasib bek dye paham...sebab tu larh saye sayang dye sangat ...^_^

some picture kiteowg tady...

                                       aina , nadya

                                            faiza , mas




sayang korang BEST FRIEND FOREVER <3 plus JIMMY STYLO <3 <3 <3

                                  < THE END >
terima kasih kerana sudi bace blog saye :)

No comments:

Post a Comment

name blog gerak !