Saturday, 21 January 2012

HANG OUT !

Assalammualaikum ... hahaha ... curi2 update lagi ... .. semalam hari sabtu saye hang out with friendz sye .. semua tu kiteowg tak plan pown .. tapi tibe2 friend saye APIT MAIL col mmbe saye AINA ajak kua nak mam KFC kate nyew .. saye , MAS , AINA on jew larh .. APIT ajak APIS , ADAM & AMAL skali .. lagi pown kiteowg dah lame tak hang out together .. kiteowg kua dlm kul 5 lebih .. saye ingt kan kiteowg dah late daH .. py kiteowg first yg dtg .. excited lbih larh an .. kiteowg kol punye kol APIT dye tak angkt2 , kiteowg ingt kan kiteowg dah kne kncing kew pew ... upe nyew dyew prgi hantar 'MMBE' dye kat mane tah ..

sementare tnggu dyeowg , kiteowg jlan pasar lu .. then , kiteowg tnggu kat KFC ... tak nak lame lak kiteowg tnggu mcm owg tnggul kayu kat dlm KFC tu .. dyeowg pown dtg .. kiteowg collect wit nuk bli KFC .. bak kate owg putih 'SHARING IS CARING' ... hahahaha , actually tak dew wit sbnrnyew ... hahahaha ... niew larh owg tak dew wit nak mam KFC ...

time kiteowg ngah2 mam tu , tibe mmbe saye APIS dye wat prjanjian kiteowg ramai lawan result SPM sape yg paling gempak nanti , dan kiteowg akan jumpe balek time result SPM kat tempat yang same jugak ... hahahaha , masing2 takot jew ... tak sabar lak nuk tnggu result nanti ... exam tak lagi nak kap sal result lak . huhu ..BTW semalam something yg paling best sekali ! actually kiteowg adew snap kat KFC py saye tak dew USB larh nak msuk an pic tu tak ley nak tnjuk kat you all ... nanti saye upload an k ...
waalaikummusalam ...


                                           THE END ...



terima kasih kerana sudi bace blog saye :)

1 comment:

  1. hello beauties... i tagged u here
    http://monicutez.blogspot.com/2012/01/tag-post-11-random-things-about-me.html

    hope u can do the tag post ^^

    ReplyDelete

name blog gerak !