Friday, 20 January 2012

spm !!!

assalammualaikum... lame tak update blog .. maklum larh nak SPM kan .. niew pown curi2 jew update blog ... mak saye tahu mampus saye .. huhu ... tahun baru 2012 niew mcm yang jadi kat saye ... first tahun niew saye jadi salah satu calon SPM .. mcm tak caye jew dah SPM ... takot pown adew jugak ... SPM kan penentu hidup kite tu ...doa an saye dapat 9A yew ^_^ .. secondly saye dah break dh with BF sye JIMMY STYLO tu , sebab ape break bia saye sowg jew larh yang tau .. huhu .. mcm korg nak tau jew an .. nak di pendek an cite jodoh tak dew nuk buat mcm manew .. (ayat yg biase org dah break guna ) ..

thirtly , saye dah kene tarik phone , FB tak boleh men dah .. saye kene STUDY ! STUDY ! STUDY ! ... SPM punye pasal larh ... hahaha .. tapi sometime tu saye curi2 jew men FB .. hahaha (gelak jahat) .. lastly , ketinggian saye ... nape still tak tinggi yew ???? hahahahahaha ... ketot pown ketot larh ... saye sayang sangat dekat BFF saye , FAIZA , AINA , MAS , ALIFF , PRATHA , EQAH ... hahahaha ... tibe2 jew ... never mind ... saye punye blog kan .. huhu .. dyeowg selalu adew time susah or senang saye ... korang semua kene hargai BFF korang tau .. sememangnyew BFF tak dew ganti nyew .. 6 orang jew dalam 1000 ..


                                                 THE END !
terima kasih kerana sudi bace blog saye :)

No comments:

Post a Comment

name blog gerak !