Saturday, 14 April 2012

pertandingan cips !

assalammualaikum ... lame giler tak update blog dah naik bersawang dah blog aku niew , huhu
nuk story sikit kat korang baru2 niew banyak penyertaan yang saye sertai termasuk larh pertandingan cips pengguna dekat maran 2 , 4 orang yang terpilih saye , faiza , meera , alia . alhamdullillah kiteorang johan dalam pertandingan tu dan dapat pergi ke peringkat seterusnya , cikgu daud macam tak percaya jew kiteorang boleh menang . "Don't Judge The Book By It's Cover' larh cikgu . hehehehe ,

Pertandingan seterusnya diadakan di PLKN Pekan , kiteorang ingatkan tidur hotel hampeh tidur dorm jew , sayang sekali untuk peringkat niew kiteorang dapat no.10 sangat menyedihkan tapi kiteorang bersyukur sangat sebab sekurang-kurangnye kiteorang dapat jugak join . Yang paling best sekali kiteorang pergi dengan cikgu kesayangan kiteorang Cikgu Daud , ternyata dia sememangnye seorang yang baik hati .

Sebelum kiteorang balik cikgu kiteorang singgah Giant , sebab cikgu kiteorang dah janji nak singgah Giant sebelum balik kiteorang ingatkan cikgu dah tak ingat dah , kiteorang makan KFC jew sebab tak tahu nak beli ape , kiteorang beli present jew untuk cikgu coklat boleh tahan jugak mahal nyew . nevermind untuk cikgu.

Paling2 best sekali cikgu bagi kiteorang cuti keesokan nyew sebab dia tahu kiteorang letih giler berlari mase pertandingan tu , ape2 pon kiteorang happy sangat !



alia with meera


saye with faiza 










waalaikummusalam :)


terima kasih kerana sudi bace blog saye :)

1 comment:

  1. bawal l0vers??..
    j0m tgk k0leksi baru disini...
    sangat2 chantek...
    originally fr0m Bandung,Indonesia...
    https://www.facebook.com/pages/show-me-shawl-secrets/105313396172998
    ;)

    ReplyDelete

name blog gerak !