Friday, 21 September 2012

Raya 2012 !

Assalammualaikum , lama sangat tak update blog saya ni dah naik bersawang dah . Kebelakangan ni sibuk dengan exam , study . Almaklum lah ada peperiksaan besar tahun ni 'SPM' . Sebenarnya nak update lama dah pasal raya ni tadi tak ada masa sangat ni lah baru ada masa sikit lepas exam trial SPM baru ni .

Okay nak sambung balik cerita pasal raya pula . Tahun ni saya raya dekat kambung belah ma saya , Kelantan . Sebab dah lama sangat dah tak raya dekat sana , lagipun ma saya buat muka kesian pujuk abah saya balik kampung .

Tahun ni tak best sangat raya sebab tak dapat duit raya banyak , hehe . Diaorang cakap budak besar tak dapat duit raya dah . Entah pape kan ? Sepatutnya yang besar larh kene bagi duit raya banyak . Pape pun raya dah selesai , trial pun dah selesai sekarang tunggu nak SPM pula .

Jom tengok picture raya saya :)

                              Family saya :)

                                 ma & abah

                            saya & kaka saya :)

                              saya & alang :)

                            saya & a-a :)

                            saya & adik saya :)

Btw , tahun ni family saya tema oren walaupun ada yang tak berapa nak oren . hehe . Separuh dari picture ni tak masuk kan , korang boleh tengok dekat FB saya okay :)

           ... Waalaikummusalam ...









terima kasih kerana sudi bace blog saye :)

No comments:

Post a Comment

name blog gerak !